Eräänä iltana tai oikeastaan yönä aloin vähän suunnitella tulevia osia. Suurimpaan osaan osista etsin, jonkun biisin nimen, joka kuvaisi osaa sekä siihen biisin. Sitten päätin tehdä tänne tulevien osien nimiä ja niiden musiikki. :) Eli tässä ne tulevat:

(päivitetty : 15.8.)

5.Osa I love you 4ever // music: Lady Gaga feat. Justin Timberlake and Pitbull - I Love You 4ever

6.Osa Ihan epistä! by Wendy (lyhyt osa)

7.Osa Apologize // music: Timbaland feat.One Republic - Apologize

8A.Osa A new day has come // music: Celine Dion - A New Day Has Come

8B.Osa My heart will go on // music: Celine Dion - My Heart Will Go On

9.Osa I need you, I miss you, my darling // music: Lady Antebellum - Need You Now (Eleyn viimeiset sanat)

10. Osa Goodbye // music: ?

 

5.Osa taas kertoo rakkaudesta. :P Rakkaudesta kehen? Sitä saattekin ihan itse miettiä kuka voisi olla hänen rakastettu. :D Biisinä tässä osassa toimii myös saman niminen biisi kuin osan nimikin on eli Lady Gagan feat. Justin Timberlaken ja Pitbullin I Love You 4ever -biisi.

6.Osa on taas lyhyt. Ehkä 10-30 kuvaa tulee siihen ja poikkeuksellisesti kertojana on joku aivan muu kuin Eley. Musiikki osaan ei taida tulla.

7.Osa:n lopusta yritän tehdä tooosi surullisen ja osanhan nimi itsessänsä on jo 'Apologize' eli 'Anteeksipyyntö'. Osassa tapahtuu paljon surua ja anteeksipyyntöä, mutta myös onnellisuutta ja pelkoa. Toiveina oli saada osasta vähintään 60 kuvan osa. :P Ajattelin ensin laittaa osan musiikiksi jonkin tyyliin Celine Dionin biisin, vaikkapa tuo My Heart Will  Go On, mutta päädyin kuitenkin siihen, ettöä biisi tulee vasta 8B. osaan. Biisinä tässä on siis Timbalandin ja One Republicin Apologize -biisi.

Celine Dion varoitus!!

8A. Osa kertoo taas vain yhdestä päivästä ja se onkin lyhyt. Musiikkina tässä osassa toimii Celine Dionin - A New Day Has Come.

8B. Osa on taas vähän pidempi. Musiikkina toimii Celine Dionin - My Heart Will Go On. Ja tämä ihana biisi on tunnettu ihanasta leffasta Titanicista!

9.Osa taas kertoo kaipauksesta ja onkin viimeinen osa, jonka Eley kertoo. Eleytä (toivottavasti) vielä nähdää seuraavissa osissa, että ei huolta! :D Musiikkina toimii tällä kertaa Lady Antebellumin I Need You Now

10.Osa on taas nimeltään Goodbye, musiikista en vielä tiedä, mutta osa kertoo lähtemisestä. Tämä on ensimmäinen osa (jos ei lasketa 6.osaa) jonka Wendy kertoo.

//Olen tehnyt suunnitelmia 15.osaan asti, mutta koska en ole antanut niille nimiä en niitä tänne vielä laita. :P

 

Huomioikaa osan nimet voivat muuttua, osia voi tulla tuohon väliin lisää tai poistua ja 10.osassa alkaa vasta toinen sukupolvi kertoa, että tarina ei lopu kymmeneen osaan! :)

 

Mutta mitäs piditte tälläisestä jutusta? Ilmoittakaa, jos kirjoitusvirheitä löytyy osien nimissä!